Radionice 18+

EduSplash edukacijski program provodi se tijekom cijele godine i nastoji kroz korištenje novih pristupa, metoda i formata svojim polaznicima što više približiti organizacijske, produkcijske te umjetničke procese stvaranja umjetničkog djela i/ili kulturnog događanja. Edukacijski programi se izvode mješovitom metodologijom predavanja i prezentacijauz praktikume u grupama, te kroz praktični rad odnosno sudjelovanjem polaznika na programima koje organizira udruga te na samostalnim događanjima koje osmišljavaju sami polaznici.

Ableton Lab

Organizacija i produkcija kulturnih događanja

                       Produkcija zvuka

                                             Digitalna fotografija

                          Hip hop 18+

Junior

U svrhu kvalitetnog provođenja slobodnog vremena djece i adolescenata pokrenute su interaktivne radionice EduSplash Junior. Namijenjene su najmlađim polaznicima, u dobi od 7 do 18 godina. Radionice su koncipirane da na zabavan i pristupačan način voditelji uvode polaznikeu svijet glazbe i fotografije, ali i urbanog sporta usko povezanog surbanom kulturom skateboardinga.

Cilj EduSplash Juniora je neformalno obrazovanje djece i adolescenta kroz prijenos primjenjivih specifičnih znanja stručnjaka s iskustvom u opuštenom i zabavnom okruženju.

Foto blic

Laboratorij zvuka

Skate škola Pula