Prijavi se na radionicu Hip Hop 18+!

EduSplash multimedijska platforma za edukaciju i razvoj u suradnji s  Breakdance studijem AB Original predstavljaju Hip Hop 18+ radionicu za odrasle.


Zanima vas ples, ali istovremeno tražite drukčiju vrstu plesa? Ova radionica je savršena za vas! Radi se o radionici hip hop-a kao plesa i dijela kulture. Polaznici/e će se upoznati s raznim tehnikama i načinima plesa, učiti osnovne pokrete i stilove hip hop-a kao što su popping, locking, krump, stomp i breakdance. Freestyle ili slobodni stil služi za razmjenu znanja, upoznavanje svojih mogućnosti i izlaz iz svojih granica mogućnosti te dobru zabavu. Voditeljičin poticaj za pokretanjem ove radionice bio je probuditi dobnu skupinu 18+ te ponuditi im dodatni sadržaj kojim se mogu baviti, u kojem se mogu razvijati i za koji nikad nije kasno. Predznanje nije potrebno, samo dobra volja i dobra energija.


Radionica će se održati u razdoblju od 10. do 26. veljače 2020. godine, ponedjeljkom i srijedom od 19 do 20:30 sati u prostoru Breakdance studija AB Original (DC Rojc, Gajeva 3, 5. kat). 


Grupa polaznika bit će ograničena na 15 sudionika.


Prijave su otvorene do 6. veljače 2020. (23:59). Prijavi se OVDJE.